Söker du en modern men ändå mysig konferensanläggning i Hudiksvall som kan ta emot en mindre grupp, då är Kungsgården Långvind det perfekta valet.

Kungsgården Långvind

Kungsgården Långvind är ett modernt konferenscenter i en historisk och naturskön miljö. Kungsgården Långvind ligger vid Långvind Ström, några mil söder om Hudiksvall. Det erbjuder en idealisk miljö för konferenser med upp till 20 deltagare. För dig som vill ha något speciellt så erbjuder de ett konferenspaket med övernattning och deras berömda frukost med guldkant. Konferensanläggningen har bra faciliteter med tillgång till modern teknik och laddplatser till alla. 100 Mbit fiber och Wifi finns tillgängligt.

Kungsgården ligger i en gammal järnbruksmiljö från 1800-talet omgiven av härlig Hälsingenatur och med havet i närheten. Området är perfekt för vandringar och strövtåg. Här finns också diverse aktiviteter man kan roa sig med för ett perfekt vistelse med till exempel arbetsgruppen, ledningen eller avdelningen.

Jörgen och Agneta Bengtsson

Värdparet Jörgen och Agneta är mycket trevliga och hjälpsamma. Agneta är dessutom en fantastisk kock och mat och bakverk smakar underbart. Du blir väl omhändertagen.

Rummen är mysiga och sängarna sköna. Man vaknar utvilad och pigg, redo för nya äventyr.

Om du letar efter att kombinera en konferens i en lugn och avskild natur med bra boende och god mat så kan jag verkligen rekommendera Kungsgården Långvind.

Läs mer om Kungsgårdens konferens här.